click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen
Više mogućnosti pretraživanja
We found 0 results. View results

Trospratna kuća sa garažom, na odličnoj lokaciji u centru Viteza

295.000 KM
Ilije Petrovića, ,
Favorite
Your search results
Premium

Informacije

  • Ažurirano:
  • 1 studenoga, 2023
  • 8 Broj soba
  • 330 m2

Opis

BAULAND prodaje trospratnu kuću sa garažom, na odličnoj lokaciji u centru Viteza, smještenu na adresi Ilije Petrovića, prekoputa srednje škole “Vitez”. Kuća je izgrađena na parceli od 477m2 i prostire se na površini od 330m2, raspoređenih kroz tri  etaže.

U prizemnoj etaži se nalazi prostrani poslovni prostor koji se sastoji od jedne veće prostorije, pomoćne prostorije i mokrog čvora. Poslovni prostor je duži vremenski period bio iznajmljivan, a obzirom da se kuća nalazi u centralnom dijelu grada, prostor ima potencijala za razne djelatnosti. Prva i druga etaža su međusobno povezane unutrašnjim stepeništem i pružaju mogućnost da funkcionišu kao zasebne stambene jedinice. Raspored prostorija na svakoj etaži obuhvata hodnik, dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, dvije spavaće sobe, kupatilo i balkon.

Prva etaža je potpuno useljiva. Patos je obložen pločicama i parketom, kupatilo je opremljeno, unutrašnja stolarija je postavljena, vodovodne i elektro instalacije su završene. Drugi sprat i stubište su u roh-bau stanju, pri čemu je na drugom spratu izvedena glazura, postavljene su instalacije, te su prostorije izmalterisane.

Centralno grijanje je razvedeno u prvoj i drugoj etaži, a kuća također ima prostoriju namijenjenu kotlovnici, s tim da peć za grijanje još nije ugrađena. Bitno je naglasiti da se pored kuće nalazi i garaža površine oko 30m² sa automatskim rolo vratima koja se otvaraju na daljinski upravljač.

Fasada kuće je završena sa termoizolacijom debljine 10 cm, a stolarija je izrađena od PVC materijala. Površina ispred objekta je asfaltirana i pruža parking prostor za veći broj automobila, dok je dio dvorišta uređen kao zelena površina.

Opis lokacije

Kuća se nalazi na odličnoj lokaciji, u centralnom dijelu grada Viteza, u ulici Ilije Petrovića, prekoputa srednje škole “Vitez”. Jedna od glavnih prednosti ove lokacije je blizina svih potrebnih sadržaja na dohvat ruke. U radijusu od nekoliko minuta šetnje nalaze se trgovine, kafići, apoteke, osnovna škola te predivni parkovi i drugi sadržaji.

Prednosti
  1. Izvanredna lokacija
  2. Potpuno nov i useljiv
  3. Privatno parking mjesto
  4. Kvalitetna gradnja
  5. Blizina skijaških sadržaja
  6. Akcijska cijena!
Dodatne informacije

Pozivamo sve zainteresovane kupce da nas kontaktiraju i zakažu obilazak nekretnine. Obilazak se može izvršiti uz prethodnu najavu na broj telefona +387 62 300 402 (Viber/WhatsApp), te putem e-mail adrese info@bauland.ba.

Uz našu stručnost i profesionalnost, možete biti sigurni da ćemo u Vašem interesu pokušati postići najbolje uvjete. Želimo Vam pružiti najbolju moguću uslugu, stoga smo uvijek spremni odgovoriti na Vaša pitanja. Javite nam se već danas i saznajte više!

Adresa: Ilije Petrovića
Općina:
Naselje:
Grad / Kanton:
Država: Bosna i Hercegovina
Open In Google Maps
ID Nekretnine: 41813
Cijena: 295.000 KM
Površina: 330 m2
Veličina parcele: 477 m2
Broj prostorija: 10
Broj soba: 8
Broj toaleta: 2
Vanjska stolarija: PVC
Vrsta patosa: Parket
Vrsta grijanja: Centralno kotlovnica
Sprat: Samostojeći objekat
Broj spratova: 3

Compare Listings

Adis Efendić